Dygnet runt hjälp för våra kunder

Vi hjälper alla med tvätt av både bil, mattor, båtar, markiser, möbler och kontorsmöbler. Tveka inte att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert.

  • Företag
  • Privatpersoner
  • Personer med ett handikapp
  • Abonnenter

Behöver du mer hjälp?

Det händer att man inte alltid får alla svar man behöver på en hemsida. Det har vi respekt för. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig! Du hittar vårt direktnummer och mail nedan.

Du kan ägna din värdefulla tid åt annat än att köa vid en biltvättanläggning, eller svabba bilen själv, och får en ren bil närhelst du så önskar.

Bilen tvättar vi på tidpunkt som passar dig. Vi jobbar såväl dagtid, kvällstid som helgtid och hittar tider där bilarna inte används.

Vår ångtvättsmetod förbrukar 5-9 liter vatten per biltvätt. Av detta rinner en minimal mängd ner från bilen. För att fånga upp avrinningsvattnet lägger vi gummimattor under bilen som fångar upp vattnet. Mattorna rengörs sedan hos vår tvättinrättning där det finns oljeavskiljare

Skulle behov finnas använder vi oss av miljöanpassade rengöringsmedel

Orenat vatten ska undvikas att rinna ut i vattendrag och sjöar

Miljöanpassade bilvårdsprodukter ska användas

Fordonstvätt ska utföras på grusplan eller gräsmatta och tillräckligt långt ifrån vattendrag, dagvattenbrunnar och dricksvattenbrunnar

En av de viktigaste delarna i vårt arbete är miljöfrågorna, detta då kraven på biltvättar idag är höga. Vi strävar efter att inte bara följa lagar och lokala föreskrifter utan också att överträffa dem.

Vi är otroligt stolta över vår miljövänliga tvättmetod – och att vi har möjlighet att erbjuda en sådan flexibel tvättlösning för våra kunder!

Vi tvättar med ånga – en metod som endast använder vatten och minimerar användningen av kemikalier. Ångtvätt är skonsamt, effektivt och miljövänligt.

Ex. används endast 5-9 liter vatten per komplett biltvätt – jämfört med ca 125-150 liter för en traditionell biltvätt i tvätthall. Genom ångtvätt minskar både vattenförbrukningen och användningen av kemikalier – en hållbar och miljövänlig metod!

Vatten spelar en stor roll i vår värld och miljö, Vi på Hysens Ecowash sparar på vatten och ser till att inga farliga utsläpp når dagvattnet.

De företag med fordonsflottor, som låter oss ta hand om biltvätten på plats, hjälper till att minska koldioxidutsläppen då inga av företagets fordon enskilt behöver köras till biltvättshallen.

Bli miljöhjälte – välj ett grönare tvättalternativ!

Bilen kan vi tvätta där du ställt bilen medan du är på arbetet eller hemma på garageuppfarten, helt efter dina önskemål.

Kortbetalning är något vi jobbar med och kommer ha en färdig lösning inom kort både för bokningar och köp i vår butik.

Det är möjligt att betala med Swish! Du säger till oss i samband med din bokning att du önskar betala med Swish.

Det är fullt möjligt att betala med faktura och är du abonnent så ställer vi fakturan månadsvis. Säg bara till oss i din kontakt med oss att du önskar betala med faktura så löser vi det. Med varje faktura så tillkommer en fakturaavgift á 39 kr.

Kontakta oss under kontaktformuläret och skriv att du önskar prenumerera. Därefter kontaktar vi dig och sätter upp en plan som passar dig!

Det är möjligt att avboka senast 6 timmar innan bokad tid. Vid avbokning efter det så faktureras du hela beloppet.

Gå upp